بازدید از موسسه آموزش عالی فرزانگان ویژه خواهران (الحاق به دانشگاه سمنان)

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۹۸۲۲ اخبار اطلاعیه ها بازدیدهای هیئت استانی
بازدید از موسسه آموزش عالی فرزانگان ویژه خواهران
بازدید از موسسه آموزش عالی فرزانگان  ویژه خواهران (الحاق به دانشگاه سمنان)

پیرو ماموریت محوله از طرف مرکز نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف به اداره کل نظارت و ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران، آقای دکتر شاه حسینی (مدیرکل نظارت ، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران ) و آقای دکتر هدهدی (معاون مدیرکل نظارت ، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران )در تاریخ 1401/5/8 برای بازدید به استان سمنان عزیمت نمودند. هدف این ماموریت  بازدید میدانی و ارزیابی وضعیت و عملکرد موسسه آموزش عالی فرزانگان با توجه به مجوز قطعی تاسیس  به عنوان موسسه مستقل آموزش عالی ویژه خواهران در سال 1392 و  ابلاغیه الحاق آن به دانشگاه سمنان دراواخر سال 1399، و برخی درخواست های اخیر استانی بود. پس از برگزاری جلسه با هیئت رئیسه دانشگاه سمنان از محل موسسه بازدید به عمل آمد و توضیحات لازم از طرف رئیس موسسه ارائه شد. سپس  جلسه ای با حضور 15 نفر از مسئولان شورای شهر و فعالان اجتماعی- فرهنگی به درخواست ایشان برگزار و نظرات و درخواست های ایشان استماع گردید. گزارش کارشناسی ماموریت فوق پس از جمعبندی به وزارت عتف ارسال می گردد.