بازدید از دانشکده علوم خانواده (در حال تاسیس) دانشگاه شهید بهشتی

شنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳
۲۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۰ کد : ۴۲۶۲۸ اخبار اطلاعیه ها
بازدید از دانشکده علوم خانواده (در حال تاسیس) دانشگاه شهید بهشتی

در راستای ماموریت محموله از سوی مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف و حسب دستور مدیرکل محترم گسترش آموزش عالی مبنی بر ایجاد دانشکده علوم خانواده در دانشگاه شهید بهشتی ، هیات ناتک استان تهران در تاریخ شنبه 23/ تیر ماه 1403 با حضور مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه شهید بهشتی پس از جلسه ای کوتاه از فضاهای کالبدی، امکانات، تجهیزات و زیرساخت های موجود بازدید نمود .گزارش این بازدید طبق کاربرگ های موجود تهیه و به وزارت عتف ارسال خواهد شد.

در این بازدید آقایان :  دکتر بهزاد هدهدی معاون مدیرکل نظارت و ارزیابی استان تهران ، دکتر امیر عسگری عضو هیات علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران و خانم معصومه مولوی کارشناس مسئول اموراداری و روابط عمومی حضور داشتند .