بازدید از فضای کالبدی دانشکده مهندسی انرژی (در حال تاسیس) شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی

یکشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۳
۲۴ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ کد : ۴۲۶۲۷ اخبار بازدیدهای هیئت استانی

حسب دستور مدیرکل محترم گسترش آموزش عالی و پیرو مکاتبه و ماموریت محوله مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف  مبنی بر ایجاد دانشکده مهندسی انرژی و هیدروژن در دانشگاه شهید بهشتی ، هیات ناتک استان تهران در تاریخ یکشنبه 17/ تیر ماه 1403 با حضور آقای دکتر زندی مسئول راه اندازی دانشکده مهندسی انرژی و همکارانشان از فضاهای کالبدی، امکانات، تجهیزات و زیرساخت های موجود بازدید و گزارش آن را طبق کاربرگ های موجود تهیه و به وزارت عتف ارسال گردید.

در این بازدید آقایان : دکتر میثم شهبازی مدیرکل نظارت و ارزیابی استان تهران، دکتر بهزاد هدهدی معاون مدیرکل نظارت و ارزیابی استان تهران ، خانم ها: دکتر راضی آسترایی عضو هیات علمی و رئیس دانشکده علوم و فنون دانشگاه تهران و خانم معصومه مولوی کارشناس مسئول اموراداری و روابط عمومی حضور داشتند .