بازدید از پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت

چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۲ کد : ۴۰۸۰۲ اخبار بازدیدهای هیئت استانی
بازدید از پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت

بر اساس ابلاغ مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف؛ کارگروه تخصصی هیأت ناتک استان تهران در روز چهارشنبه 29 فروردین ماه سال ۱۴۰3 از پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت بازدید کرد. در این جلسه ضمن بازدید میدانی از ساختمان و تجهیزات پژوهشکده، وضعیت و عملکرد این پژوهشکده مورد بررسی قرار گرفت.با عنایت به نواقص ملاحظه شده، ضرورت استاندارد سازی رویه ها و انطباق فعالیت ها با مقررات جاری وزارت عتف به تفصیل با مسئولان موسسه مورد گفتگو قرار گرفت. همچنین کار برگ‌های اخذ مجدد موافقت اصولی مورد درخواست پژوهشکده بررسی و راهنمایی‌های لازم در خصوص تکمیل کار برگ ها و ارسال مستندات جهت تنظیم گزارش نهایی به وزارت عتف انجام شد.
دکتر میثم شهبازی (مدیر کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران، دکتر حسین میرزایی (عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، دکتر بهزاد هدهدی (معاون اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران)، و دکتر مژگان احمدزاده راجی (کارشناس اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران)، خانم مولوی ( رئیس دفتر و مسئول روابط عمومی اداره کل نظارت ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران از طرف هیئت و جناب آقای رشیدی (رئیس پژوهشکده) و مدیران پژوهشکده در این جلسه حضور داشتند.