بازدید از پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در تاریخ یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۴ کد : ۴۰۴۲۴ اخبار بازدیدهای هیئت استانی
بازدید از پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در تاریخ یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰‬  پیرو هماهنگی‌های بعمل آمده قبلی و در راستای مأموریت محول شده از سوی مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف ،  هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی جهت تهیه گزارشی از وضعیت و عملکرد آموزشی, پژوهشی, امور مدیریتی, دانشجویی - فرهنگی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به آن پژوهشگاه مراجعه تا از مجموعه فعالیت‌های آنان در زمینه های مذکور گزارش تهیه نموده و به مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف  ارائه نمایند.

گزارش

در این بازدید پس از جلسه با هیأت رئیسه محترم و استماع گزارش کلی وضعیت و عملکرد پژوهشگاه, دو جلسه همزمان با اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان ارجمند برگزار و بعد از آن از فضاهای آموزشی و اداری و کمک آموزشی بازدید بعمل آمد.اعضای کار گروه تخصصی شرکت کننده در این بازدید عبارت بودند از : دکتر میثم شهبازی(مدیرکل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران) دکتر بهزاد هدهدی(معاون اداره کل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران)دکتر علی صابری(عضو هیات علمی دانشکدگان فاراب دانشگاه تهران) دکتر نادر احمدی (کارشناس پژوهشگاهها درهیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران) معصومه مولوی(کارشناس مسئول امور اداری هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران )

گزارش نهایی این بازدید پس از کارگروه تخصصی ناتک استانی به مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف ارسال خواهد شد.