بازدید از از پژوهشکده حقوق و قانون ایران (حقاً)

۰۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۳ کد : ۳۶۳۷۰ اخبار بازدیدهای هیئت استانی
بازدید از از پژوهشکده حقوق و قانون ایران (حقاً)

بر اساس ابلاغ مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف؛ کارگروه تخصصی هیأت ناتک استان تهران در روز دوشنبه ۳۰ مرداد ماه سال ۱۴۰۲ از پژوهشکده حقوق و قانون ایران (حقاً) بازدید کرد. در این جلسه ضمن بازدید میدانی از ساختمان و تجهیزات پژوهشکده، وضعیت و عملکرد این پژوهشکده مورد بررسی قرار گرفت.با عنایت به نواقص ملاحظه شده، ضرورت استاندارد سازی رویه ها و انطباق فعالیت ها با مقررات جاری وزارت عتف به تفصیل با مسئولان موسسه مورد گفتگو قرار شد. همچنین کار برگ‌های تبدیل موافقت اصولی به قطعی برای دو گروه مورد درخواست پژوهشکده بررسی و راهنمایی‌های لازم در خصوص تکمیل کار برگ ها و ارسال مستندات جهت تنظیم گزارش نهایی به وزارت عتف انجام شد.
دکتر بهزاد هدهدی (معاون اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران)، دکتر زهرا شاکری (معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران) و دکتر مژگان احمدزاده راجی (کارشناس مسئول «اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران») از طرف هیئت و جناب آقای محمد درویش زاده (رئیس پژوهشکده)، دکتر محمد جواد شریعت باقری (عضو شورای پژوهش پژوهشکده)، دکتر محمد جعفر حبیب زاده (عضو شورای پژوهش پژوهشکده)، دکتر عباس میرشکاری (عضو شورای پژوهش پژوهشکده)، استاد جعفر پور بدخشان (عضو هیأت مؤسس پژوهشکده)، دکتر سید فاضل نوری (عضو هیأت امنای پژوهشکده) و مهندس مصطفی ادیب عارف (مسئول واحد فناوری اطلاعات پژوهشکده) از طرف پژوهشکده در این جلسه حضور داشتند.