بازدید از پردیس بین المللی اروند دانشگاه تربیت مدرس(دوم و سوم خردادماه ۱۴۰۲)

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۷ کد : ۳۴۷۸۴ اخبار بازدیدهای هیئت استانی
بازدید از پردیس بین المللی اروند دانشگاه تربیت مدرس(دوم و سوم خردادماه ۱۴۰۲) بمنظور تبدیل موافقت اصولی به موافقت قطعی
بازدید از پردیس بین المللی اروند دانشگاه تربیت مدرس(دوم و سوم خردادماه ۱۴۰۲)

پیرو ماموریت محوله از سوی مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف و انجام درخواست دفتر گسترش آموزش عالی ، هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران در تاریخ دوم و سوم خرداد ماه 1402 به منظور ارزیابی کامل وضعیت، امکانات و عملکرد پردیس بین الملل اروند دانشگاه تربیت مدرس بازدید به عمل آورد

این بازدید  توسط دکتر شاه حسینی (مدریرکل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران ) و دکتر هدهدی (معاون مدریرکل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران) با بررسی مستندات لازم و به منظور بررسی درخواست تبدیل موافقت اصولی به موافقت قطعی پردیس مذکور صورت پذیرفت .

گزارش تفصیلی از این بازدید مطابق روال همیشه پس از تکمیل به مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف ارسال شد .