بازدید از دانشکده اصول الدین در تاریخ۱۴۰۲/۲/۱۸

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۷ کد : ۳۴۳۳۱ اخبار بازدیدهای هیئت استانی
بازدید از دانشکده اصول الدین در تاریخ۱۴۰۲/۲/۱۸

اعضای تیم هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران متشکل از دکتر شاه حسینی (مدیرکل نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران) دکتر هدهدی (معاون مدیرکل نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران) و خانم دکتر سیفی (عضو کارگروه تخصصی هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران) بهمراه نمایندگان محترم مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف (آقای کریمی و خانم صوفی) در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۸ از محل دانشکده اصول الدین بازدید به عمل آوردند . این دانشکده ابتدا در سال ۱۳۷۵ در قم تأسیس شد و به دنبال آن در سال۱۳۷۶ شعبه‌های تهران و دزفول و در سال ۱۳۹۱ شعبه ساوه آن راه‌اندازی گردید و تاکنون از طریق آزمون‌های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور اقدام به پذیرش دانشجومینماید.در این بازدید، جلسه ای با حضور اعضای محترم هیات رئیسه،هیات امناءبه منظور گفتگو، ارزیابی عملکرد آموزشی، علمی و .... برگزار گردید و سپس از امکانات و فضای فیزیکی آن دانشکده بازدید به عمل آمد .