بازدید از دانشگاه الزهرا

بازدید از دانشگاه الزهرا در خصوص تفکیک دانشکده فیزیک و شیمی

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۶ کد : ۳۲۰۱۸ اخبار اطلاعیه ها
بازدید از دانشگاه الزهرا در خصوص تفکیک دانشکده فیزیک و شیمی

پیرو درخواست دانشگاه الزهرا(س) مبنی بر تفکیک دانشکده های شیمی و فیزیک آن دانشگاه و بر اساس مأموریت محوله از مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف به اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران مبنی بر بازدید و تأیید امکانات، نیروی انسانی، اعضای هیئت علمی و فضای کالبدی تخصیص یافته برای هر دو دانشکده، پس از   بررسی های اولیه اطلاعات و مستندات توسط سرکارخانم پوریعقوب( مسئول نظارت بر دانشگاههای دولتی) و نیز وضعیت اعضای هیئت علمی در سامانه ساعا توسط آقای مهندس سعید باقرشاهی(مسئول سامانه ساعا)، کارگروه تخصصی دانشگاه های دولتی در تاریخ  9 آذر 1401 از فضای کالبدی و زیرساخت ها و امکانات آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دو دانشکده شیمی و فیزیک دانشگاه بازدید به عمل آورد.

در این بازدید ابتدا نشستی با سرکار خانم دکتر فریده حق بین رئیس محترم دانشگاه، و سرکار خانم دکتر بتول سجاد مسئول راه اندازی دانشکده ها و معاونین و مسئولین دست اندرکار برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر هدهدی معاون اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان و سرپرست کارگروه تخصصی بازدید، ضمن اشاره به هدف از این بازدید، خواستار ارائه گزارش توجیهی، ضرورتها و دستاوردهای مورد انتظار در این خصوص شدند. پس از بحث و تبادل نظر و استماع نظرات ،کارگروه اعزامی به بازدید از امکانات و فضای کالبدی و تجهیزات تخصیص یافته برای هر دو دانشکده پرداختند.  سپس جلسه ای با حضور معاون اداری، مالی دانشگاه و رؤسای دانشکده های شیمی و فیزیک و سایر مسئولین برگزار گردید . پس از بازدید طی جلسه ای با حضور کارشناسان و دبیر هیئت ناتک استان تهران با عنایت به:

1. پیش بینی تفکیک دو دانشکده در افق 1404 آن دانشگاه و
  2.  تعیین اهداف کلان و راهبردی هر دو دانشکده در برنامه راهبردی،
  3. نتایج مشاهدات و بررسی مستندات گزارشات مندرج در فرم های خوداظهاری دانشگاه الزهراء (س)،
  4.  ظرفیت های موجود هر دو دانشکده از نظر تعداد هیأت علمی ، آزمایشگاه ها و تجهیزات مستقر در آنها،

اداره کل نظارت، ارزیابی استان تهران جمع بندی خود را به مرکز نظارت و ارزیابی وزارت عتف ارسال نمود.

اعضای تیم بازدید کننده:

1. آقای دکتر علیرضا بدیعی، عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، رئیس کمیته راهبردی کاتالیست و مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه تهران
  2. دکتر سیدمجتبی فرزین آقامیر، عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشکدگان علوم دانشگاه تهران
  3. آقای دکتر بهزاد هدهدی معاون اداره کل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران و سرپرست تیم بازدید آقای
  4. سرکارخانم معصومه مولوی، کارشناس اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران
  5. آقای مهندس سعید باقرشاهی، کارشناس اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران
  6. سرکار خانم لیلا پوریعقوب، کارشناس اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران