بازدید از دانشکده فنی کاسپین دانشگاه تهران (واقع در رضوانشهر استان گیلان)

اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران از تاریخ ۱۴۰۱/۵/۱۱ لغایت ۱۴۰۱/۵/۱۴ از دانشکده فنی کاسپین دانشگاه تهران بازدید به عمل آورد.

۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۲ کد : ۲۹۹۲۷ اخبار بازدیدهای هیئت استانی

با عنایت به خواست مدیریت محترم دانشگاه تهران و براساس ابلاغ  آقای دکتر شهبازی مشاور محترم رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران‌‌، مبنی بر انجام بازدید و تهیه گزارش جامعی از وضعیت و عملکرد مدیریتی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و نیز امکانات زیرساختی، فضاهای اداری، آموزشی و تجهیزات  کمک‌آموزشی دانشکده فنی کاسپین دانشگاه تهران (واقع در رضوانشهر استان گیلان)، کارگروه چهار نفره تخصصی    در این بازدید ، ضمن بازدید از آزمایشگاهها، سالن ها، خوابگاههای دختران و پسران، هتل نیمه کاره، ساختمان های نیمه کاره چند طبقه،امکانات ورزشی و فرهنگی، کلاس ها و...اطلاعات لازم جمع آوری شد. سپس با طرح پرسش ها، ابهامات و مطرح نمودن شاخص ها در جلسات با هیئت رئیسه محترم دانشکده به بررسی عملکرد، چالش ها و مشکلات پرداختند. در پایان مقرر گردید گزارش نهایی برای ریاست محترم دانشگاه ارسال گردد.