بازدید از دانشگاه غیردولتی - غیرانتفاعی سوره

۱۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۴ کد : ۲۹۲۳۰ اخبار بازدیدهای هیئت استانی
در تاریخ شنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۱ توسط هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان تهران از دانشگاه غیردولتی - غیر انتفاعی سوره بازدید به عمل آمد .

تیم بازدید کننده ی هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران  بهمراه اعضای کارگروه تخخصصی دانشگاههای غیر دولتی - غیرانتفاعی در تاریخ شنبه 11 تیر ماه 1401 از داشگاه غیر دولتی - غیرانتفاعی بازدید نمود .

این دانشگاه هم اکنون با حدود 4200 دانشجو و 3 دانشکده (هنر - معماری و شهرسازی -فرهنگ و ارتباطات) در مقطع دکتری ، کارشناسی ارشد ، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته مشغول  فعالیت می باشد .

در این بازدید پس از جلسه ای با حضور اعضای محترم هیات رئیسه و مدیران ریاست محترم دانشگاه به معرفی دانشگاه ، رشته ها و مقاطع تحصیلی ، امکانات و فعالیت ها ، وضعیت مالی و .... پرداختند .

سپس هیات نظارت در دو جلسه همزمان به نقطه نظرات و پیشنهادات اعضای هیات علمی و کارکنان گوش فرادادند .

در انتها، از کارگاههای نقاشی ، سفالگری ، جواهرسازی، تصویر و صدابرداری ، تاتر و کلیه امکانات وفضای فیزیکی دانشگاه بازدید به عمل آمد .

این بازدید از ساعت 9 صبح تا 5 بعدازظهر به طول انجامید .