بازدید از مؤسسه آموزش عالی غیر دولتی- غیر انتفاعی الکترونیکی ایرانیان

بازدید هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران از مؤسسه آموزش عالی غیر دولتی- غیر انتفاعی الکترونیکی ایرانیان در تاریخ ۱۱ ام دی ماه سال ۹۸

۲۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۲ کد : ۱۰۶۳۷ اخبار بازدیدهای هیئت استانی

در تاریخ ۱۱/‏۱۰/‏۹۸‬ هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان تهران از مؤسسه آموزش عالی غیر دولتی- غیر انتفاعی الکترونیکی ایرانیان بازدید به عمل آورد، ابتدا جلسه اولیه‌ای با هئیت رئیسه و مدیران ستادی برگزار و گزارشات کمی و کیفی دانشگاه اخذ شد. سپس، بازدید میدانی برای بررسی امکانات کالبدی اداری، آموزشی، کمک آموزشی، دانشجویی، فرهنگی، رفاهی، ایمنی و وضعیت بهداشتی و… همراه با تهیه گزارش تصویری صورت گرفت. در مرحله بعدی، دو جلسه مجزا با اعضای هیئت علمی و کارکنان برگزار گردید و در نهایت، گزارشات بخشی جمع‌بندی و بازخوردی به ریاست دانشگاه با توضیحاتی ارائه شد.

کلید واژه ها: هیئت ناتک مؤسسه آموزش عالی غیر دولتی- غیر انتفاعی الکترونیکی ایرانیان