بازدید دانشگاه فرهنگیان شهید شرافت

بازید هیئت نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران از مرکز آموزش عالی شهید شرافت شرافت تهران در تاریخ ۱۱ ام آذر ماه سال ۹۸

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۰۱۹۳ اخبار بازدیدهای هیئت استانی

در روز دوشنبه مورخ ۱۳/‏۰۸/‏۹۸‬ هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان تهران با سرپرستی آقای دکتر شاه‌حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و دبیر این هیئت به بازدید از مؤسسه آموزش عالی شهید شرافت تهران جهت بازدید اعزام شدند.

نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط (دانشگاه‌های دولتی و وابسته به دستگاه‌های اجرایی) و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.

کلید واژه ها: فرهنگیان شهید شرافت بازدید