اولین جلسه کارگروه تخصصی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه های دولتی و دانشگاه های وابسته به سیستم اجرایی

تشکیل اولین کارگروه تخصصی دانشگاه های دولتی و دانشگاه های وابسته به سیستم اجرایی (فرهنگیان، پیام نور) به میزبانی معاونت آموزشی دانشگاه تهران

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۲ کد : ۹۹۸۱ اخبار نشست ها و کارگروه های تخصصی

اولین جلسه کارگروه تخصصی هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه‌های دولتی و دانشگاه‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی (پیام نور، فرهنگیان و) در تاریخ ۲۹ ام مهرماه سال ۹۸ در اتاق شورا ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه تهران بین ساعات ۱۵ الی ۱۷ برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر شاه حسینی (هیئت علمی دانشگاه تهران و رئیس کارگروه)، دکتر آناهیتا سیفی (هیئت علمی دانشگاه علامه و دبیر کارگروه)، دکتر مریم اشرفی (هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر و عضو) دکتر محمد صالح تواضعی (هیئت علمی دانشگاه شریف و عضو)، دکتر پرویز نصیری (هیئت علمی دانشگاه پیام نور و عضو)، دکتر نصرالله صالحی (هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و عضو) تشکیل شد.

در ابتدا آقای دکتر شاه حسینی شرح مختصری از علل و عوامل تشکیل هیئت و کارگروه‌های تخصصی مرتبط خدمت سایر اعضا نمودند. سپس خانم دکتر سیفی به عنوان دبیر کارگروه در خصوص کاربرگ های ارزیابی در قالب فرم‌های الف و ب و ج برای ارزیابی کیفیت دانشگاه‌های دولتی طرح موضوع کردند.

در ادامه مابقی اعضا خود را معرفی کردند و سپس مشکلات موجود در دانشگاه‌های فرهنگیان و پیام نور ذکر شد.

در پایان نیز مقرر شد بازدید از مابقی دانشگاه‌های دولتی از ابتدای آذر ماه تا پایان سال ۹۸ صورت گیرد و در جریان بازدیدها مکاتبه با دانشگاه‌های دولتی جهت همکاری اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه‌ها انجام پذیرد.

کلید واژه ها: کارگروه دانشگاه های دولتی فرهنگیان پیام نور کاربرگ های بازدید