دومین جلسه کارگروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی- غیر انتفاعی و موسسات آموزش عالی آزاد با حضور ریاست و اعضای این کارگروه

در تاریخ ۲۸ ام مهرماه دومین جلسه کارگروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی- غیر انتفاعی و موسسات آموزش عالی آزاد در اتاق شورا ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه تهران بین ساعات ۱۷ الی ۱۹ برگزار شد.

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۸ کد : ۹۹۷۷ اخبار نشست ها و کارگروه های تخصصی
طبق دستور جلسه بحث، بررسی و نهایی نمودن شاخص‌های ارزیابی موسسه‌های الکترونیکی هدف اصلی این جلسه بود. در ادامه برنامه زمان بندی بازدیدها مشخص شد.

در دستور این جلسه بحث، بررسی و نهایی نمودن شاخص‌های ارزیابی مؤسسه‌های الکترونیکی از اهداف اصلی این جلسه بود.

در ادامه برنامه‌ی زمان بندی بازدید از مؤسسات آموزش عالی استان تهران (فاران مهر دانش، مهرالبرز، ایرانیان، نورطوبی، رایانه‌ای (مجازی) تنظیم و تصویب اعضا رسید.

طبق این برنامه ریزی مقرر شد یکشنبه مورخ ۱۲/‏۰۸/‏۹۸‬ از مؤسسه غیرانتفاعی فاران مهردانش توسط اعضای کارگروه از ساعت ۹ تا ۱۲ بازدید به عمل آید و همچنین طبق آئین نامه مقرر شد خانم مولوی به همراه یکی از کارشناسان (کارکنان) دانشگاه علامه به عنوان کارشناس هیئت را همراهی کنند.

همچنین در این جلسه مقرر شد در روز دوشنبه ۱۳/‏۸/‏۹۸ از مؤسسه غیرانتفاعی رایانه‌ای توسط اعضای کارگروه از ساعت ۹ تا ۱۲ بازدید به عمل آید. در این جلسه نیز خانم مولوی به همراهی یکی از کارشناسان دانشگاه علامه هیئت را همراهی می‌کنند.

کلید واژه ها: کارگروه دانشگاه های غیردولتی فاران مهر دانش مهرالبرز ایرانیان رایانه ای نورطوبی برنامه بازدید ها