نشست با ریاست، معاونین و بعضی از روسای مراکز/واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۰ کد : ۴۰۹۵۶ اخبار نشست ها و کارگروه های تخصصی

مدیرکل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران و رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و معاونین ایشان در خصوص مسائل مربوط به کیفیت در مؤسسات آموزش عالی و پزوهشی استان تهران و برنامه های در دست انجام گفتگو کردند. در این جلسه که با حضور آقایان دکتر هدهدی و مهندس باقرشاهی از اداره کل نظارت و ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران انجام شد، آقای دکتر رازینی نقش دانشگاه تهران در حوزه آموزش عالی استان تهران را تبیین نموده و ضمن تقدیر از اقدامات هیئت نظارت دانشگاه تهران بابت تحقق اهداف نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در سطح استان، به بیان برخی موارد لازم پرداخت. همچنین آقای دکتر شهبازی ضمن مرور اقدامات انجام شده در سال گذشته، برنامه‌های اداره کل نظارت و ارزیابی را برای سال جدید تبیین نمود. در ادامه با مشارکت معاونین مرکز نظارت و نیز مدیران هیئت نظارت استان تهران در خصوص تسهیل و بهبود تعاملات با مرکز نظارت وزارت و ارائه بازخورد و اقدامات مبتنی بر گزارشات تحلیل وضعیت و ارزیابی عملکرد مؤسسات آموزشی و پژوهشی و برخی موارد مربوط به مؤسسات خاص و نیز راهکارهای ارتقای اثربخشی نظارت و ارزیابی و رفع مشکلات موجود در سامانه‌های نظارتی ساعا و معنا بحث و تبادل نظر شد. در پایان جلسه مقرر شد برای رفع برخی چالشهای موجود و به ویژه در زمینه ارتقای سامانه‌ها و سیستم‌های نظارتی، جلسات کارشناسی در محورهای مختلف، به صورت تخصصی با حضور معاونین محترم مرکز نظارت و معاون اداره کل نظارت و ارزیابی استان تهران برگزار شود.