انتخاب هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران به عنوان هیات برتر دانشگاه های کشور توسط وزارت عتف

۰۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۷ کد : ۳۱۵۶۶ اخبار نشست ها و کارگروه های تخصصی
انتخاب هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران به عنوان هیات برتر دانشگاه های کشور  توسط وزارت عتف

در چهاردهمین نشست هیات های ناتک استان های کشور که در تاریخ یکم و دوم آذرماه 1401 و به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید ، هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران که تنها 4 سال از عمر فعالیت آن می گذرد از طرف مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف به عنوان هیات برتر هیات های ناتک سراسر کشور بخاطر توفیق در شتاب بخشی فراتر از انتظار در آهنگ رشد قرار گرفت .

در این نشست جناب آقای دکتر شاه حسینی (مدیرکل نظارت ، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران ) به عنوان دبیر برتر و جناب آقای دکتر هدهدی (معاون مدیرکل نظارت ، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران ) به عنوان کارشناس برتر از دست جناب آقای دکتر زلفی گل (وزیر محترم ) لوح تقدیر دریافت نمودند .