بازدید هیئت نظارت استان از مؤسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی معماری و طراحی پارس

بازدید هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان تهران از مؤسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی معماری و طراحی پارس در تاریخ ۲۵ ام شهریور ماه سال ۹۹

با توجه به وصول گزارشات و شکواییه از طرف برخی دانشجویان مؤسسه فوق، با هماهنگی قبلی با مدیریت محترم مؤسسه در تاریخ ۲۵/‏۰۶/‏۹۹‬ دبیر هیئت نظارت و ارزیابی استان تهران و کارشناسان دبیرخانه به همراه خانم شیخی از مرکز ناتک وزارت عتف طی سه ساعت از مؤسسه پارس بازدید و نقطه نظرات و اعتراضات دانشجویان طرح کننده مسائل را به صورت میدانی بررسی و ضمن گفتگو با مدیریت و تعدادی از دانشجویان ارزیابی نمودند. همچنین مقرر گردید مؤسسه مذکور پاسخ مکتوبی را نیز ارسال نمایند. گزارش جمع بندی و نتیجه بازرسی مذکور به مرکز نظارت و ارزیابی وزارت عتف ارسال می‌گردد.

کلید واژه ها: برنامه بازدید ها هیات عالی استان تهران هیات عالی نظارت