بازدید و بررسی جامع از پژوهشکده امور اقتصادی

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۲ کد : ۳۰۰۱۶ اخبار بازدیدهای هیئت استانی
تعداد بازدید:۱۶۴
بازدید و بررسی جامع از پژوهشکده امور اقتصادی

بر اساس برنامه زمانبندی بازدید از دانشگاه‌ها وموسسات پژوهشی، مدیران و کارشناسان اداره کل نظارت، با هماهنگی قبلی و در تاریخ 22 مرداد ۱۴۰۱ از پژوهشکده امور اقتصادی بازدید نمودند. در این بازدید که آقایان دکتر شاه حسینی، دکتر نظری،دکتر هدهدی و خانم دکتر احمدزاده راجی به عنوان اعضاء تیم بازدید حضور داشتند؛ فضای فیزیکی، زیرساخت و امکانات، فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، وضعیت نیروی انسانی و اموراداری و مالی این پژوهشکده مورد بررسی قرارگرفت.

این پژوهشکده وابسته به وزارت امور اقتصادی و دارایی با مجوز رسمی شورای گسترش آموزش عالی از تاریخ 01/02/1378 فعالیت خود را آغاز و تا سال 1390 ذیل مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی ادامه فعالیت داد و از سال 1390 تا 1395با مصوبه شورای عالی اداری به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتقل و در دانشگاه علامه طباطبایی ادغام شد. با عنایت به گسترده شدن حوزه فعالیتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و ضرورت پاسخگویی سریع و به هنگام به نیازهای پژوهشی کاربردی برای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، بنا به درخواست این وزارت و با تصویب شورای عالی اداری پژوهشکده از دانشگاه علامه طباطبایی جدا و فعالیت آن مجددا از اواخر سال 97 ذیل وزارت اقتصاد آغاز شد.

در این بازدید که یک روز کاری زمان برد، پس از نشست با رئیس و معاونان پژوهشکده و استماع گزارش فعالیت‌ها و دستاوردها؛ نظرات، سوالات و ابهاماتی که در بررسی مستندات و گزارش‌های دریافتی از پژوهشکده و یا از اطلاعات مندرج در وبگاه پژوهشکده استخراج شده بود، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در چارچوب این گفتگوها موضوعاتی همچون بررسی و ارزیابی ساختاری، نهادی و عملکردی مطرح و پیشنهادها و نقطه‌نظراتی در راستای رفع نواقص، بهبود و ارتقای کیفیت و جایگاه پژوهشکده ارائه شد.

در این جلسه آقای دکتر محمد علی شاه حسینی مدیرکل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران الزام وجود آینده پژوهی و آینده نگری و ارائه راه حل های کاربردی برای حل مشکلات اقتصادی کشور، توسعه در حوزه اقتصاد و عدم تکرار در دنباله روی از مسیرهای قبلی اتخاذ شده توسط دانشکده های اقتصاد و موسسات پژوهشی حوزه اقتصادی و لزوم سیاستگذاری اقتصادی و تلاش در رفع نواقص ساختاری پژوهشکده را به عنوان وظایف اصلی این پژوهشکده ذکر کردند. دکتر توکلی رییس پژوهشکده ضمن پذیرش برخی نواقص اشاره کردند که ارائه برنامه هایی را برای بهبود امور در دست اقدام دارند. گزارش نهایی ارزیابی وضعیت و عملکرد پژوهشکده مذکور پس از جمع بندی بررسی ها و تحلیل نقاط ضعف و قوت به مرکز نظارت وزارت عتف ارسال خواهد شد.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.